Begijn Le Bleu, wordt ambassadeur van vzw Durme! Begijn Le Bleu heeft besloten zich te engageren als ambassadeur van vzw Durme omdat hij volledig achter het verhaal en de werking van vzw Durme staat.

De Fondatie van Boudelo is ons grootste stilte- en natuurgebied op de grens tussen Sinaai en Stekene. Het is een plek voor wandelaars die houden van rust, want het is een van de laatste plekken in het Waasland waar het nog écht stil kan zijn. Begin 2020 was het reservaat net geen 100 hectare groot. Samen met buurtbewoners en natuurliefhebberswillen we nu de laatste hectares aankopen om die symbolische 100 hectare-grens te bereiken. Daarvoor is nog 35.000 euro nodig. Ook Begijn Le Bleu, vogelliefhebber, stand-upcomedian en ambassadeur van vzw Durme schaart zich enthousiast achter de actie.

De eerst week van juli ontvingen de buurtbewoners en leden van vzw Durme alvast een oproep via brief, vanaf 7 juli maken we onze actie ook via de pers en sociale media bekend. En met succes. Ondertussen haalden we de eerste 50% van het nodige bedrag binnen via giften. Bedankt!

Ook jij kan de actie steunen via storting op het rekeningnummer van vzw Durme (BE52 0012 2999 0009) met vermelding ‘gift Fondatie’. Wist je dat giften vanaf 40 euro in 2020 uitzonderlijk 60% fiscaal aftrekbaar zijn? Als iemand een gift van bv. € 100 doet, dan vermindert zijn belasting met € 60! Hier en op onze social media kanalen kan je de stand van zaken opvolgen via een teller.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *