Homepage - Kijk!
Kijk!

> SPEELDATA: klik hier

 

Laat u meevoeren in de wondere wereld van Begijn waar vogels de hoofdrol spelen.

 

Vogelvertelling Kijk!

Begijn Le Bleu zet zijn comedyvoorstellingen voor onbepaalde tijd in de koelkast, maar warmt zich intussen op voor zijn vogelvertelling Kijk!, die vanaf dit najaar in de cultuurcentra te zien zal zijn. Begijn zal het hebben over onze vogelrijkdom doorheen de seizoenen. Hij neemt je mee in de lucht tijdens de vogeltrek, waarbij een stroom van miljoenen vogels richting het zuiden vliegt, en zal vol passie vertellen over de machtige levenswijze van soorten als de raaf of de gierzwaluw. Dat doet hij met de humor en bezieling die we van hem gewend zijn. Laat je meeslepen in de wereld van het vogelkijken! De natuur zal nog mooier worden dan je al dacht.

 

Wandeling Fwiet! Fwiet!

Tijdens deze wandeling krijg je natuurgids Begijn aan het werk te zien. Hij neemt je mee in je eigen streek om vogels te spotten en je komt meer te weten over het reilen en zeilen van onze natuur. Het leven van de gevederde vrienden zal je meer dan verbazen. Niet te missen, deze kleine ontdekkingsreis met rasverteller en comedian Begijn.

Fwiet! Fwiet! Is tevens de naam van de vogelpodcast en het magazine van Begijn Le Bleu die enthousiast onthaald worden door de media en het publiek.